Het gelaat kan uitdrukken wat speelt aan disbalans in het lichaam. Hoe is het gesteld met de gezondheid van jouw organen? De chinezen zeggen dan ook 'het geheel weerspiegelt zich in delen', dit wil zeggen dat in een aantal delen van ons lichaam bijvoorbeeld gelaat, voet, hand, pols, tong, oor een afspiegeling van het totaal is af te lezen. Rimpels vertellen iets over het mentale/emotionele aspect, ze zijn een voetafdruk van de ziel.

Gelaatkunde is er om jezelf en je omgeving beter te begrijpen, puur door naar de vorm van schedel, gelaat en lichaamsbouw te kijken. Tijdens een consult kan bijvoorbeeld duidelijk worden waarom je steeds tegen dezelfde (innerlijke) conflicten aanloopt.
Mocht dit uiteraard op jou van toepassing zijn. Hoe presenteer jij je naar de buitenwereld en wat doet dit innerlijk met jou.
Een andere aanleiding om een afspraak te maken kan zijn een studiekeuze/beroep of om je partner en/of kinderen nog beter te kunnen begrijpen en ondersteunen. In mijn praktijk pas ik gelaatsdiagnostiek op een dusdanige manier toe dat alle elementen met elkaar zijn verbonden, zonder iemand daarbij in een hokje te stoppen.

Laat je verrassen door een consult bij mij, ik maak je bewust van jouw talenten!